HomeZakelijke eventsExclusieve Cruise Adriatische Zee

Exclusieve Cruise Adriatische Zee

Adriatische Zee, Dubrovnik - Kroatische-eilanden
Kroatië
TOPKEUZE
23 - 30 augustus 2021
Boeken Tekst en nog wat tekst

Welkom aan boord van de Callisto, het luxe Mega Yacht waar u zich zal laten verwennen met gelukzaligheid. Wij bieden u een speciale aanbieding voor een exclusieve gelegenheid om een cruise te maken op dit schip. Het zal uw thuis weg van huis zijn voor 7 nachten. Ontdek de prachtige verborgen bezienswaardigheden van de Adriatische Zee, die speciaal zijn gereserveerd voor de personen die deelnemen aan deze cruise. Met 17 kajuiten en ongeveer 34 gasten is het erg rustig, maar er zijn genoeg mensen in de buurt om voor een gezellige, warme sfeer te zorgen. Geniet van een week op zee met een bemanning die altijd klaar voor u staat, op een prachtig jacht dat bekend staat om zijn luxe.

Datum Prijs
Invullen
   

 

Deze reis boeken Tekst en nog wat tekst
23 - 30 augustus 2021
Kroatië
TOPKEUZE

Prijsinformatie

  • 7 overnachten op het Callisto jacht
  • Full Board ( buffet ontbijt en 2 dagelijkse maaltijden ) inclusief Captain’s farewell dinner
  • Welkomst Cocktail
  • Afscheidsdrankje
  • Snacks, fruit, koffie, thee en mineraalwater overdag

Cabine categorieeën

Cabine B € 1.995,-
Cabine A € 2.595,-
Cabine P € 2.695,-

Informatie aanvragen

Prijzen zijn per persoon. Havengelden € 350,- per persoon per week. U reist op eigen gelegenheid van huis naar Dubrovnik en weer terug. Exclusief (extra) drankjes, persoonlijke extra's zoals internet gebruik of gebruik wasserette/stomerij, excursies aan de kust en crew gratuities (bemanningsfooi; wij adviseren €15-18 per persoon/per dag in contanten).


Exclusieve kortingen op de meest unieke bestemmingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €100,- korting op uw volgende exclusieve vakantie op een van de unieke bestemmingen van Black Diamond Journeys.
U krijgt ieder seizoen de mogelijkheid om een geselecteerd aantal bestemmingen met exclusieve kortingen en voordelen te reserveren.

Klik hier om u aan te melden


Ervaar de ware mediterrane cultuur

Bestemming: Adriatische Zee

Met Black Diamond Journeys en de Callisto op reisDe Adriatische Zee is al eeuwenlang bekend bij de liefhebbers van de zee. Cruise rond de eilanden en laat u verrassen door de verschillende steden en gouden stranden om elke hoek, allemaal met de overvloed aan luxe die het Yacht te bieden heeft. De Adriatische Zee heeft wel 20 UNESCO-erfgoedplaatsen en 1.244 pittoreske eilanden. Geniet van het 360° panoramisch uitzicht dat de boot biedt en geniet zoveel mogelijk van het unieke landschap dat alleen langs de kusten van de Adriatische Zee te vinden is. Ervaar het beste wat het leven te bieden heeft door te ontspannen op het dek in de zon, in de schaduw, of door af te koelen in de saffierkleurige wateren die u omringen tijdens deze reis van uw leven.

Accommodatie: Mega Yacht Callisto

Geen boot, geen schip, maar een heus Yacht. Een thuis op zee met als doel u zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Het biedt 17 kamers aan de gasten, gelegen op het hoofddek en het benedendek. Alle hutten zijn prachtig ingericht en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. De Callisto houdt ervan om zijn gasten te verleiden met veel mogelijkheden; een ruime woonkamer met veel ruimte, meerdere eetzalen ingericht met warme kleuren, twee hele dekken gewijd aan zonnebaden en geloof het of niet, een flinke bibliotheek. Geniet van een drankje in de buitenbar en ontspan in een van de vele lounge ruimtes. De ervaren bemanning wordt gekozen en getraind voor vriendelijkheid en gastvrijheid, zodat de gasten de best mogelijke tijd hebben terwijl ze aan boord verblijven. Aan boord van de Callisto is het doel dat de gasten zich thuis voelen op zee - dat is de state of mind.

Informatie aanvragenPrijsopgave 

© 2024 TerraBlue Vakanties