HomeZakelijke events

Zakelijke reizen

Verandering van omgeving doet wonderen

Het creëren van mogelijkheden voor verbinding en groei is één van de belangrijkste redenen waarom wij graag zakelijke evenementen en retraites organiseren. In drukke periodes is het vaak moeilijk om tijd vrij te maken om te reflecteren op ontwikkelingen. Vaak is het in een nieuwe, inspirerende omgeving gemakkelijker om het dagelijkse werkritme los te laten en samen te reflecteren op het werk, ervaringen met elkaar te delen en de band tussen collega’s te versterken.

Zakelijke events

Wilt u naar een unieke locatie met uw zakenpartners of medewerkers dan zit u bij ons goed. Wij stellen graag met u een reis samen waarin activiteiten afgewisseld kunnen worden met fijn relaxen. Ook is het mogelijk om activiteiten in het programma toe te passen om de performance  van uw organisatie of teams te laten toenemen. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van sportevenementen zijn de mogelijkheden oneindig. Wij werken samen met Black Diamond Journeys, ons exclusieve reislabel,  waardoor de mogelijkheden oneindig zijn voor elk gewenst budget.

Black Diamond Journeys

Sportreizen/sportevenementen

Wij verzorgen graag uw sportieve reizen voor verenigingen of clubs. Wij hebben ervaring met het organiseren van internationale toernooien op het gebied van basketbal, volleybal, snowboard world tour en nationale ski kampioenschappen. Wij ontzorgen u volledig. TerraBlueVakanties biedt u de juiste accommodaties en brengt u op uw locatie in het land welke u wenst. Zelfs het organiseren van uw sportactiviteiten kunt u aan ons toevertrouwen.

Groepsreizen naar de zon of op wintersport naar de sneeuw

TerraBlueVakanties organiseert groepsreizen op maat naar unieke (wintersport)locaties. Wilt u met uw zakenrelaties of medewerkers volledig ontzorgt op reis? Wij regelen alles voor u. Uw reis, accommodatie, fiets- of ski-uitrusting van half tot volpension. Uiteraard stellen wij uw reis in overleg met u samen waarbij altijd een op maat gemaakte reis voor u wordt samengesteld.

Actieve bestemmingen

Ook als u op zoek bent naar spanning en avontuur op meer dan één bestemming, zit u bij ons goed. Van golfvakanties en roadtrips met een Audi TT over de Europese wegen, tot luxe cruises en avontuurlijke reizen naar de meest exotische bestemmingen: wij stellen een unieke reis samen die tegemoet komt aan al uw wensen en dromen.

Tot rust komen

Sommige mensen komen pas echt los van hun werk door even helemaal te ontsnappen uit de hectiek van het dagelijkse leven. Van een paar dagen relaxen in een wellness-resort en luxe cruises tot een gastronomische reis door Italiaanse stadjes: wij bieden verschillende mogelijkheden om tot rust te komen. U kunt kiezen uit ons aanbod, maar ook zelf uw bestemming en verblijfslocatie uitkiezen.

 

 

© 2023 TerraBlue Vakanties