HomeOver ons

Over ons

Maak kennis met TerraBlueVakanties

TerraBlueVakanties is voortgekomen uit Black Diamond Journeys en neemt meer dan 30 jaar ervaring met zich mee in reizen- en evenementenorganisatie. Wij bieden betaalbare reizen die u een onvergetelijke ervaring zullen bieden op locaties die bij het grote publiek niet goed bekend zijn. 

Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van reizen voor kleine en grote groepen, weten wij dat een reiservaring het best bevalt als het aanbod ook echt bij de samenstelling van de groep past. Soms is dat een luxe cruise of een reis die barst van de culturele uitstapjes; een andere keer is dat een gastronomische tour langs authentieke stadjes of een ontspannen verblijf in een wellness-resort.

Wij zoeken naar locaties met veel charme en waar de service uitstekend is. Wij willen u graag kennis laten maken met de producten van de streek en de liefde voor het proeven van heerlijke lokale gerechten en wijn. Zo kunt u genieten van de lokale producten, omgeving en bezienswaardigheden.

Ons aanbod is specifiek bedoeld voor individuele reizigers of kleine groepen, waarbij alle deelnemers op hun eigen en individuele manier van de reis kunnen genieten. Elke locatie van TerraBlueVakanties  is zorgvuldig gekozen en gecontroleerd en wij hebben direct contact met de eigenaars of managementteams. Op deze manier kunnen we onze klanten garanderen dat zij de best mogelijke service op de mooiste locaties zullen ervaren, terwijl TerraBlueVakanties tegelijkertijd de beste prijzen en exclusiviteit garandeert. Onze deals zult u niet zomaar vinden bij andere boekingssites.

Het plannen van een avontuur begint met een goed idee. Naast ons vaste aanbod kunt u bij ons een reis op maat aanvragen, die tegemoet komt aan al uw wensen. Wij zorgen voor de planning van de hele reis en regelen uw vakantie van deur tot deur. 

Sport, een van onze grootste passies

Ook krijgen wij regelmatig de kans om onze kennis en expertise te combineren met één van onze grootste passies: sport. Zo is ons team al vanaf het begin van de jaren ’90 betrokken bij de ontwikkeling van snowboard- en beachvolleybalevenementen. En of het nu om een nationaal toernooi gaat of om een wereldkampioenschap: wij streven altijd naar perfectie. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben wij een duidelijk beeld van hoe wij op de meest effectieve en efficiënte manier belangrijke evenementen kunnen organiseren, rekening houdend met uw wensen en eisen.

© 2024 TerraBlue Vakanties