HomeLast minute reizenItalian Roadtrip

Italian Roadtrip

Florence, Perugia en Rome
Italië
22 maart 2019 - 6 april 2019
Boeken 1.200

Deze cruise door de Egeïsche Zee naar het vasteland van Peloponnesos laat u de wonderen van het klassieke Griekenland ontdekken. Maar dat is niet alles, want tijdens de cruise volgt u elke dag een uur lang salsa les volgen bij één van Nederlands beste dansleraren (Cennyd Renaud en Stephanie Keunen), tevens eigenaren van de één na grootste dansschool van Nederland (Union Salsa Dance Company). Ook ’s avonds, na het diner, is er een mogelijkheid om te dansen. Details van de reis worden op verzoek verstrekt.

Deze reis boeken 1.200
22 maart 2019 - 6 april 2019
Italië

Discover classical Greece

Hoogtepunten van de cruise zijn de prachtige eilanden Kreta, Kea
en Mykonos, een middeleeuws vestingstadje in de buurt van Monemvasia en Santorini, dat vaak de mooiste eilandengroep van het land wordt genoemd. De laatste twee dagen brengt u door in Athene, één van de oudste steden ter wereld. De meest prachtige gebouwen en kunstwerken uit de Griekse Oudheid zijn bewaard gebleven, waaronder het Parthenon op de Akropolis. Deze tempel os gewijd aan de Griekse godin Pallas Athene.

Accommodatie

De Callisto heeft 17 buitenhutten op het hoofd- en benedendek. Alle hutten zijn stijlvol ingericht en hebben allemaal een eigen badkamer. Overdag kunt u terecht in de verschillende binnen- en buitenruimtes, zoals de lounge en bar op het bovendek, of de gezellige bibliotheek op het zonnige dek. Dit is ook een perfecte plek om te zonnebaden en om een duik te nemen in het frisse water vanaf het zwemplateau op de achtersteven van de Callisto in beschutte baaien. ’s Avonds kunt u in de lounge genieten van een drankje onder de sterrenhemel, of ontspannen met een goed boek in de bibliotheek. De eetzaal biedt een spectaculair uitzicht rondom, terwijl u geniet van het heerlijke eten en de gesprekken met uw medereizigers. Dineert u liever buiten, dan kan dat natuurlijk ook.

© 2024 TerraBlue Vakanties