HomeItaliëVilla Grandoni

Villa Grandoni

Franciacorta
Italië

Franciacorta, Italië

Deze vakantieboerderij ligt in het hartje van Franciacorta, een heuvelachtige en welvarende streek in de Noord-Italiaanse regio Lombardij. Het ligt dichtbij het Iseomeer, niet zo bekend onder de toeristen maar wel typisch Italiaans. Dit zestiende eeuwse pand is omgebouwd tot een prestigieus verblijf. Dankzij de vakkundige en geleidelijke restauratie is de villa weer tot leven gebracht. De naam Villa Gradoni is geïnspireerd door de wijn, wiens druiven van de wijngaard aan de voet van de Colle Madonna della Rosa, die uitzicht biedt op de villa. Gasten kunnen ronddwalen tussen de smalle middeleeuwse straatjes en wijngaarden, genietend van het prachtige panorama. Vanaf de villa is het makkelijk om Bergamo, Brescia, Mantua, Milaan, Verona en Venetië te bereiken. 

Voor de gasten die minimaal 7 nachten verblijven wordt een rondleiding aangeboden door de eigen wijnkelder, gevolgd door een proeverij van de wijnen. 

Appartementen en suites

De villa heeft een woongedeelte met self-service bar, barbecue gedeelte, kinderspeelruimte, twee open lucht zwembaden, fietsen en een wasmachine. De villa biedt keuze uit  22  appartmenten. Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken. De twee kamer appartementen hebben een tweepersoons slaapkamer, woonkamer met keukenhoek en slaapbank voor 2 personen, badkamer en televisie. De drie kamer appartementen en suites hebben 2 tweepersoons slaapkamers, woonkamer met keukenhoek en slaapbank voor 2 personen, badkamer en televisie. De suites hebben daarnaast nog een vaatwasser. De prijs is inclusief beddengoed, parkeerplek, fietsgebruik, gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimten en schoonmaak aan het eind van uw verblijf.

 

© 2024 TerraBlue Vakanties