HomeItaliëPodere Val d'Orcia

Podere Val d'Orcia

Toscane
Italië

Val d'Orcia, Italië

Tussen de heuvels van Val d'Orcia strekt Podere Val d'Orcia zich uit over een landgoed van 80 hectare, verdeeld over drie boerderijen met luxe kamers en suites met elk een individuele en aparte stijl. Er is een manege met stallen, restaurant met traditionele Toscaanse gerechten met producten van de boerderij, een panoramisch zwembad, een spa voor exclusief gebruik en nog meer om te ontdekken. 

De manege is een luxe manege in Toscnae, een ideale plek voor amateurs en meer gevorderden.  Stallen, uitgeruste ruimtes en hoogopgeleid personeel staan ​​volledig tot uw beschikking. Bovendien kunnen de paarden vrij  bewegen in de natuur, in de ruim 5 hectare omheinde weiland.Uitgerust met alle benodigde apparatuur voor de training en het welzijn van de paarden , biedt het een spectaculaire ervaring in nauw contact met de natuur, midden in het hart van het Toscaanse platteland.

Het Ristorante Extravergineis  de ideale plek voor een culinaire ervaring om de meest authentieke smaken van de Toscaanse en Italiaanse keuken te ontdekken. Het menu biedt gerechten die het verhaal van dit gebied vertellen door middel van vlees van de nabijgelegen boerderij, pasta en granen van eigen productie , evenals de Toscaanse  extra vergine olijfolie. Het restaurant beschikt over een panoramisch terras en uitnodigende binnenruimtes.
Op de bio-boerderij worden de granen met grote passie verbouwd en de olijfgaarden met liefde behandeld, waarbij producten van hoge kwaliteit gegarandeerd zijn. 

 

Kamers en suites

Het resort bestaat uit drie delen. Gelegen op het hoogste punt van de kronkelige heuvel waarop Podere Val d'Orcia ligt, ligt het eerste deel genaamd Toscane . Dit gebouw grenst aan de stallen en herbergt 4 tweepersoons slaapkamers en 2 appartementen op de eerste verdieping. Toscane is het hart van het landgoed. Vanuit de passie voor paarden en paardrijden, zijn de grote kamers zelfs vernoemd naar enkele van de beste paardenrassen. Op de begane grond van het gebouw vindt u het restaurant, de winkel en de receptie.

Villa Il Borgo is een middeleeuwse villa met 4 kamers op de eerste verdieping en 3 kamers op de begane grond, waarvan 1 accommodatie is geschikt voor personen met een handicap of andere hulpbehoevenden. De kamers zijn ingericht in klassieke Toscaanse stijl met een balkenplafond en zijn elk voorzien van een eigen badkamer. De villa beschikt over een interne gemeenschappelijke ontspanningsruimte met een loungeruimte met open haard. Op een paar meter afstand vindt u de fitnessruimte en een privéspa met wellnessprogramma, terwijl op minder dan honderd meter afstand een prachtig zwembad met een hot tub op u wacht. 

Villa Panoramic is de meest rustige en verder gelegen accommodatie. Deze biedt ruimte aan 5 tweepersoons slaapkamers, waarvan 4 op de eerste verdieping en 1 op de begane grond met uitgang naar de tuin. Dit is ook de enige suite op de begane grond met een eigen hydromassagebad. Elke kamer heeft een gastvrije sfeer en wordt omgeven door gebleekte houten balken en terracottavloeren. Vanaf het hoogste panoramische punt kunt u heel de Val d'Orcia zien. 

© 2024 TerraBlue Vakanties