HomeGolftoursBoutique Hotel Torre di Cala Piccola

Boutique Hotel Torre di Cala Piccola

Toscane
Italië

Grosseto, Italië

Stel je een plek voor omringd door natuur met uitzicht op de zee, de plek waar de ware luxe stilte is. De 52 kamers en suites van het Boutique Hotel Torre di Cala Piccola weerspiegelen het karakter van Toscane door elementen als terracotta, lokale steen, witte stoffen en handgemaakte meubels. Het hotel is gelegen aan de meest fascinerende toeristische bestemming aan de Toscaanse kust. De Argentario is een prachtig gebergte dat uitkijkt over de eilanden Giglio en Giannutri. Dit is een ideale locatie voor wie houdt van een ontspannende ervaring te midden van de natuur, verborgen baaien en stranden en adembenemende uitzichten. 

De oude kustdorpjes Porto Santo Stefano en Porto Ercole zijn gevuld met kleine straatjes, pleinen en winkels. Er liggen boten en jachten rondom het dorp, waar je nog de ouderwetse vissers zult tegenkomen. Dichtbij het hotel is de Toscaanse Archipel, die bestaat uit zeven eilanden: Elba, Giglio, Montecristo, Giannutri, Capraia, Gorgona en Pianosa. Er vertrekken wekelijks kleine cruises van Argentario naar deze eilanden. 

Het Boutique Hotel Torre di Cala Piccola heeft haar naam gekregen van een Saraceense toren, die in de 15e eeuw is gebouwd door de Pisanen. Het is precies van deze uitkijktoren, die door de eeuwen heen intact is gebleven, dat de droom van ondernemen Carlo Bertuzzi en zijn partner Nina Benini begon. Het stel kocht de toren in 1957 en stelde zich een structuur voor van hoge kwaliteit en gastvrijheid, omringd door de ongeëvenaarde natuur van Argentario. 

Er is een infinity pool aanwezig die uitkijkt over de zee. Verder ligt de baai van Cala Piccola op slechts 800 meter van het hotel. Onze gasten zullen hier altijd een gereserveerde plaats vinden. Tegen een toeslag krijgt u hiertoe toegang, inclusief parasol en ligstoelen. Daarnaast is het Torre d'Argento Restaurant bij het hotel gelegen. Dit restaurant ligt op een prachtig terras, waar u uitkijkt over het oneindige blauw. De kookfilosofie van de chef-kok richt zich op seizoensgerechten van hoge kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest verse grondstoffen, die uitsluiten van de lokale leveranciers naar de keuken komen. De wijnkelder biedt een brede selectie aan Italiaanse wijnen, met een speciale selectie aan Toscaanse wijnen en unieke producten van ons voorgebergte. De Bistrot la Torre staat aan de voet van de Saraceense toren, op het hoogste punt van het hotel. Vanaf hier kunt u de eilanden Giglio en Giannutri bewonderen. De Bistro verwelkomt gasten met opties van de lunch tot aperitief, waarna u kunt genieten van het cocktail uur bij de lounge bar. In het Boutique Hotel Torre di Cala Piccola zijn groene buitenruimtes ontworpen waar ruimte is voor absolute ontspanning. U kunt een wandeling maken in het bos, luisterend naar de golven van de zee en het gezang van de vogels. 

 

Kamers en suites

De kamers van het Boutique Hotel Torre di Cala Piccola ontvouwen zich op terrassen bezaaid met mediterrane planten, toegankelijk via smalle straatjes en stenen trappen. Beginnend bij de oude Saraceense toren, strekt het hotel zich uit op een panoramische locatie, waar elke kamer een uniek uitzicht op de zee van de Argentario biedt. Alle kamers hebben een rustieke mediterrane stijl met typische elementen van Toscaanse elegantie: steen, terracotta en hout.

De Terrace Suites voor twee personen zijn 40 m² en hebben naast de slaapkamer en badkamer een comfortabele woonkamer en groot privéterras met uitzicht op zee. De moderne meubels en het warme kleurenpalet zorgen voor de eigentijdse en elegante stijl van deze kamers. De Junior Suites zijn geschikt voor 2-4 personen en zijn 38 m². Deze suites hebben ook een ruim balkon met uitzicht op zee. De Junior Suites verschillen allemaal van elkaar, wat het ideaal maakt om uw behoefte te voorzien. De elegante banken maken het mogelijk om meer gasten te accommoderen. De Prestige kamers met uitzicht op zee zijn 22 m² en zijn geschikt voor families, dankzij de slaapbank. De Deluxe kamers hebben ook zeeuitzicht en zijn geschikt voor 2-3 personen met hun 18 m². De Classic rooms zijn 15 m² en bevinden zich in de centrale villa's of langs de heuvel. Sommige kamers kijken uit op kleine tuinen en andere kijken uit op de binnenruimtes van het Boutique Hotel. 

 

© 2024 TerraBlue Vakanties