HomeZonvakantiesSikelia Luxury Retreat

Sikelia Luxury Retreat

Pantelleria
Italië

Pantelleria

Midden in de Middellandse Zee, combineert dit eiland de omgeving en de cultuur van de Italiaanse en Afrikaanse buren tot een verborgen wonder dat totaal uniek is. 

Bestemming: Pantelleria

Het is de schuilplaats van een paar verlegen beroemdheden zoals Giorgio Armani, Truman Capote, Sting en Madonna: het Specchio di Venere ("Spiegel van Venus") is een hartvormig meer in een vulkanische krater. Gevoed door regenwater en warmwaterbronnen, transitioneert zijn unieke kleur van smaragd, tot aquamarijn, tot diepblauw. In Pantelleria vindt u ook een natuurlijke warme sauna in een grot aan de kant van de Montagna Grande, die zichzelf aanpast aan de omgeving. De ingesprongen kust verbergt een aantal uitstekende zwemplekken bij de zwarte rotsen en zeegrotten, die soms versierd zijn met visrestaurants van buitengewone kwaliteit.

Accomodatie: Sikelia luxe Retraite

Privéterrassen bieden intimiteit en een uniek uitzicht op het intense landschap van dit ruige eiland. Het gebouw is ontworpen door de Milanese architect Gabriella Giuntoli. De moderne architectuur die is voortgekomen uit een groot respect voor de omringende natuur en een liefde voor kwaliteitsmaterialen, wordt gecombineerd met een smaakvolle klassieke omgeving die zorgt voor een rustig verblijf. In de gemeenschappelijke ruimten van het hotel sOp vakantie in ItaliĆ« bij Sikelia Luxury Retreattaat het werk van beeldhouwer en schilder Gennaro Avallone centraal, wiens stukken spreken tot de wonderen die overal in het landschap van Pantelleria te vinden zijn.

© 2022 TerraBlue Vakanties