HomeZonvakantiesPodere Val d'Orcia

Podere Val d'Orcia

Toscane
Italië

Toscane, Italië

Podere Val d'Orcia is gelegen langs de heuvels van de Val D'Orcia, een Unesco werelderfgoed, en ligt dichtbij steden met een belangrijke geschiedenis: Siena, Montepulciano en Pienza. Het is een volledig duurzaam en milieuvriendelijk resort dat zich uitstrekt over een landgoed van 80 hectare. Dit landgoed is verdeeld over drie accommodaties met luxe kamers en suites, een manege met stallen, een restaurant met traditionele Toscaanse gerechten, een panoramisch zwembad, een spa voor exclusief gebruik en nog meer om te ontdekken. 

 

Accommodaties

De drie accommodaties zien er als volgt uit bij Podere Val d'Orcia. De eerste is "Toscane". Dit is gelegen op het hoogste stuk van de berg. Dit is de ideale plek voor liefhebbers van paardrijden, natuur en wellness. De eenheid is omgeven door wel 30 hectare aan groen, waar u een wandeling kunt maken om het meer en de prachtige landschappen kunt ontdekken. Dit gebouw heeft op de eerste verdieping vier  tweepersoonskamers en twee appartementen met keuken. Op de begane grond is het restaurant, de winkel en de receptie. 

Als tweede is er "Villa Il Borgo". Dit is een historische middeleeuwse villa met op de eerste verdieping vier slaapkamers en op de begande grond drie slaapkamers, waarvan één is ingericht voor mindervaliden. De zeven slaapkamers zijn gerangschikt rondom een klein buitenpleintje, die is ingericht in klassieke Toscaanse stijl. De villa heeft een gemeenschappelijke ontspannings- en zithoek met open haard. Villa Il Borgo ligt op 600 meter van het hoofdgebouw. Verder kunt u hier het panoramisch zwembad, de fitnessruimte en de privé spa vinden. 

Ten slotte is er "Villa Panoramica". Dit is de meest afgelegen en rustige accomodatie. Vanaf heir is het mogelijk om de gehele Val d'Orcia te zien. Deze heeft vier tweepersoonskamers op de eerste verdieping en één op de begane grond met uitgang naar de tuin. Ze zijn ingericht in landelijke chique stijl. Ook is in deze villa een suite aanwezig op de begane grond met een hottub. Het ligt 600 meter verwijderd van het hoofdgebouw, dichtbij het zwembad en de spa. 

© 2023 TerraBlue Vakanties