HomeZonvakantiesCovo dei Saraceni

Covo dei Saraceni

Kust van Umbrië
Italië

Kust van Umbrië

In 1982 werd Hotel Covo dei Saraceni geopend in Polignano a Mare. Gebouwd op een prachtige plek, in het midden van de kliffen van Polignano. Vrees niet, want het is nog steeds vrij gemakkelijk bereikbaar, zowel met de trein als met de auto. Het hotel staat bekend om de zachte en verfijnde kleuren, de functionele inrichting en het adembenemende uitzicht op de oceaan. Het is echt een verborgen parel in de Adriatische Zee.

Bestemming: Polignano a Mare

De stad dateert uit de 4e eeuw voor Christus, toen de Griekse kolonisten voor het eerst op de Italiaanse kust landden. Sindsdien is er veel veranderd, maar het gebied is er ook in geslaagd om veelal hetzelfde te blijven. Witte huizen, kleine stranden en steile kliffen. Het landschap is werkelijk adembenemend, want de schoonheid van de oceaan lacht u toe, waar u ook kijkt. Maar ook op het rustige platteland vindt u een gevoel van sereniteit. Fiets door de natuur en ontdek de schoonheid van oude olijfbomen. U bevindt zich weer in het water, in de baaien en in de buitenlucht.

Accommodatie: Covo dei Saraceni

Voor een ontspannende reis is er geen betere plek om te verblijven dan in het Covo de Saraceni. Hun hele filosofie is gebaseerd op het verschaffen van de rust die u zo graag wil. Het hotel beschikt over een spa, een restaurant met uitzicht op zee en een whirlpool op het terras. Er zijn 47 verschillende kamers en ze zijn allemaal perfect. Sommige suites hebben bijvoorbeeld een groot terras met uitzicht op de oceaan. Andere suites hebben een balkon en/of panoramisch uitzicht. Sommige kamers liggen op 20 meter van het hotel verwijderd, met uitzicht op het strand. Op deze manier kunt u wakker worden en direct de zee in lopen. Covo dei Saraceni is een buitengewone plek met een comfortabele accommodatie met uitzicht op de zee, die hun gasten een onvergetelijk verblijf garandeert.

 

© 2022 TerraBlue Vakanties