HomeZonvakantiesBless Hotel Ibiza

Bless Hotel Ibiza

Es Canar's Cala Nova baai (Ibiza)
Spanje

Es Canar's Cala Nova baai, Ibiza

Ibiza is een van de meest populaire vakantiebestemmingen, wat natuurlijk absoluut verdiend is. Het is een smeltkroes van diverse culturen en gebruiken. Aan de ene kant is het ideaal als u op zoek bent naar een feestje, en aan de andere kant is het rijk aan cultuur en is het een thuis voor vele noemenswaardige historische bezienswaardigheden.

Bestemming: Cala Nova Strand, Ibiza

Reizen en overnachten in Bless Hotel Ibiza“Natuurlijk en ongerept.” Dat is hoe de lokale bevolking Cala Nova omschrijft. Het is een lange strandstrook van prachtig goudkleurig zand. Het is perfect om te zwemmen, surfen en natuurlijk te ontspannen. Het landschap rondom de plaats is wild en ongetemd, maar u vindt er ook een kleine heuvel bedekt met pijnbomen die perfect is voor een energieke wandeling. Of het nu goed of slecht weer is, het heerlijke plaatsje zal er altijd verbazingwekkend goed uitzien.

Accommodatie: Bless Hotel

Dit is misschien wel het beste deel van deze hele reis. Ibiza is leuk, het Cala Nova is geweldig, maar het Bless Hotel zal onvergetelijk zijn. Het is luxe in zijn meest hedonistische vorm. Het hotel werd zorgvuldig geplaatst in de meest fascinerende zone van het eiland. Tussen de constante golven en het natuurlijke landschap opent het Bless hotel zijn deuren voor een compleet nieuw concept van luxe en lifestyle. De baai is zo bijzonder mooi dat zelfs als je er naar kijkt, je betoverd wordt door haar eigenschappen. Een zoete bries van aroma's, een collage van turquoise kleuren en de zachtheid van het zand zullen een stempel drukken op uw geheugen. Het hotel beschikt over 151 unieke, verschillende kamers, waar ontspanning een transcendent plezier wordt. Ze beschikken ook over een ultramoderne Fitnic Power Gym, de Magnus Soulful Spa en een groot aantal fantastische restaurants. De architectuur, de locatie en de faciliteiten lijken rechtstreeks uit een droom te komen.

 

© 2022 TerraBlue Vakanties